M-am îndrăgostit

Bună dimineața. M-am îndrăgostit. Nu, nu este o glumă. Sunt îndrăgostit de trei cuvinte și de povestea din spatele lor, este absolut remarcabil regizată, scrisă, creionată, prezentată, livrată. Pe mine m-a mișcat, mi-a emoționat fiecare fir de sânge care obosise în corpul meu static.

Este vorba despre Love Creates Beauty, slogan care m-a cucerit, slogan care trebuie dat exemplu la toți cei care se ocupă de copywriting în lumea asta largă și poluată. Deci mi se pare că dacă vrei să înveți să faci reclame care să atragă, de fapt, filme care să pară că durează o eternitate, dar care să dureze doar două minte și să spună mai multe decât ar spune 95% dintre filmele apărute în acest secol, ar trebui să vezi acest clip. Neapărat.

Cât de genial să fii ca să aduci aceste cuvinte într-o poveste: Love creates beauty. Știu că regizorul se numește Sandro Suppnig dar nu știu dacă el a scris povestea și sloganul acesta fenomenal, magic, puternic dar emotiv, articulat dar liber, concentrat dar periculos de simplu. Genial. Oamenii aștia au dus publicitatea la un alt nivel, nici nu realizezi pentru ce produs poate fi acest superb film.

De fapt, reclamele, de orice fel ar fi ele, scrise sau în imagini, se deosebesc între ele, adică se pot distinge cele mai bine realizate de cele neinspirate, de rateurile astronomice, prin faptul că nu îți poți da seama la ce fac referire, iar apoi, pentru că produsul e atât de bun și sponsorul, pe care, poate, nu-l acceptai înainte, e cel care a permis apariția, distribuția și viața produsului în sine, nu ai cum să ignori asta doar pentru legătura cu vânzarea efectivă a unui bun. Nu ai cum, e prea bun, e prea real, e cu emoție, e cu minte și suflet, e cu oameni expresivi și bogați în talent, e cu pasiune. Îmi place de mor această reclamă despre care spun, cu mâna pe inimă, că e o publicitate, cumva, extraterestră. Să ne emoționăm într-un sens total pozitiv.

Reclame

4 gânduri despre &8222;M-am îndrăgostit&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s