Salvează berea semnând petiția

Bună seara. Știu că mulți dintre noi iubim berea. Și cred că și ea ne iubește atunci când o consumăm. Eu nu am mai consumat nicio măcar o picătură de bere, dar asta nu mă oprește să vă sfătuiesc să semnați petiția prin care să cerem guvernului să stabilească acciza la bere la minimul european. Mai jos o să vă pun câteva elemente de statistică pentru a vedea care este efectul faptului că plătim atât de mult pentru bere, când, de fapt, jumătate di prețul pe care îl plătim merge în buzunarul pofticios al statului.

Știu că nu vreți ca ei să facă buzunarul mare din buzunarul nostru mic, așa că intră pe salveazăberea.ro și semnează petiția pe care un număr de 4403 au senat-o deja. Eu o fac din respect pentru bere, pentru industria berii din România, pentru oamenii care lucrează aici și pentru salariile lor. Sper să vedeți asta aici și să semnați. Dacă nu vă descurcați, ne ajutăm reciproc. Salvează berea, salvează oamenii, salvează locurile de muncă.

  • ACCIZA LA BERE PLĂTITĂ ÎN LEI A CRESCUT CU 50%, DIN 2008 PÂNĂ ÎN PREZENT
  • ASTFEL, PUNÂND LA SOCOTEALĂ ȘI ALTE IMPOZITE ȘI TAXE, DE FIECARE DATĂ CÂND BEI O BERE, CAM JUMĂTATE DIN FIECARE PAHAR MERGE LA BUGETUL STATULUI
  • CA URMARE A CREȘTERII ACCIZEI, DIN 2008 PÂNĂ ÎN 2013 PRODUCȚIA DE BERE A SCĂZUT CU APROAPE 25%, IAR NUMĂRUL LOCURILOR DE MUNCĂGENERATE DIRECT ȘI INDIRECT DE SECTORUL BERII S-A DIMINUAT CU APROXIMATIV 23%.
  • DEȘI SUPUS PRESIUNILOR, SECTORUL BERII ÎNREGISTREAZĂ ZERO EVAZIUNE FISCALĂ, IAR PRODUCȚIA LOCALĂ DE BERE ACOPERĂ 97% DIN BEREA CONSUMATĂ DE ROMÂNI
Anunțuri

11 gânduri despre &8222;Salvează berea semnând petiția&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s