Câți bani ies de revelion

Aseară am înțeles că între televiziune și politică este cel mai egal semn dintre toate egalitățiile de pe lumea asta. Ei, cei care au televziuni, spun așa: dacă voi ne-ați putea schimba, nu v-am da voie s-o faceți, căci de oprit nu ne opriți pentru că știm că sunteți proști. Mă întreb oare oamenii aceia educați și extrem de bine pregătiți care dictează mișcările în televiziuni ce cred despre ceea ce ne oferă cănd văd că vănăm ca orbii oribilele focuri de artificii pe banii noștri la care aplaudăm ca aplaudacii politici pe 125 de euro sau zbierăturile unor persoane dubioase care nu au decența de a interpreta live, aruncă zbenguieli și strâmbături din față și din fund și noi aplaudăm de parcă ne-ar împrumuta Rezerva Federală fără dobândă.

Acum am înțeles că nu trebuia să scriu despre asta sau în orice caz nu pe un blog mic ca acesta care nu știu dacă va mai crește vreodată căci răbdarea la ora la care scriu acum, aproape de 1 noaptea, s-a cam dus la morți pe pâine.

M-am săturat să înghit toate petardele mediatice pe care ni le dau. Dacă până acum protestam împotriva manipulării ordinare, acum protestez dublu față de această mega măgărie urâtă, grețoasă, abjectă la care noi, finanțatorii ei, din țara trusturilor insolvente de media care cumpără alte posturi de televiziune, vă explic altădată, suntem forțați să înghiţim ceea ce varsă ei din infecția lor. Eu nu mai înțeleg oamenii care pretind a fi inteligenți și se comportă ca niște barbari care acum văd becul electric pentru prima dată.

Nu mai au minte deloc, parcă în secunda aia se termină viața și trebuie să îndure frig, ploaie și ger ca să aplaude, că să plătească banii pe care probabil i-au împrumutat cu dobândă ca să înfulece cu ambele mâini preparate pe care din prostie nu le pot face acasă pentru că acolo nimeni nu le poate admira ultimele modele de ținute, de mirosuri, de plante care se fumează, de vicii. Revelionul e momentul acela în care sărbătoarea devine o demonstrație de opulență ipocrită, fals fast și meltenism dureros. Revelionul în cluburi este o pată urâtă pe spirit și simțire, revelionul în parlament este o dovadă că ne iau de proști. Voi să nu faceți așa. Cu bine.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s