Ce aduce Facebook în 2015

Bună dimineața. M-am gândit să vorbim un pic despre ceea ce aduce facebook în acest an către utilizatorii săi de care are grijă mare pentru că numărul lor aduce bani, asta ca să nu complicăm lucrurile. În primul rând opinia mea este că facebook va marșa pe video și pe mobile. Cred că aplicația va fi folosită, în caz că nu a fost și în 2014, mai mult pe telefonia mobilă decât pe vechile PC-uri.

Despre video-urile de la facebook știm cu toții că au făcut un mare pas în această direcție anul trecut când au făcut ca ad-urile video să pornească automat, fapt care a ajutat la vizualizarea mai multor clipuri cu caracter publicitar, ceea ce i-a ajutat extraordinar pe marketeri, asta ca să înțelegem că facebook nu este pentru mine sau pentru tine, ci pentru companii. Sper că știați asta. Pentru ca ele să beneficieze de cele mai bune condiții pe facebook și să nu meargă la singurul său rival, la google, facebook lucrează continuu. Ce lucrează facebook în 2015?

Se va concentra și mai mult pe ad-uri video. Are nevoie ca marketeri să vadă în timp real eforturile lor de îmbunătățire a acestor servicii.

Facebook va introduce butonul BUY care va direcționa utilizatorii către un shop creat de facebook de către branduri pentru ca să nu mai fie nevoie să iasă din rețeaua lor pentru a achiziționa un produs. Totul va fi cu un simplu click direct pe rețeaua deșteaptă de socializare.

Micro-targetare. Facebook va lucra la îmbunătățirea serviciilor de advertising oferite pentru marketeri, fapt care presupune targetarea mai precisă a utilizatorilor de servicii facebook pentru ca brandurile să meargă drept la țintă, așa cum e vorba, aici, în România, și să nu mai piardă timpul, dar mai ales banii, analizând o sumă de segmente de potențiali cumpărători.

Odată cu creșterea importantă a eficienței ad-urilor video, va continua și importanța fotografiilor pe facebook să reprezinte un factor determinant pentru paginile brandurilor existente prin faptul că aceste vizualuri de  foarte mare impact vor fi, în 2015, mult mai multe. Înarmați-vă, așadar, cu multă răbdare. Cu bine.

Anunțuri

13 gânduri despre &8222;Ce aduce Facebook în 2015&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s