A fost mereu vorba de bani

Bună seara la dumneavoastră. Da, a fost mereu vorba de bani dar au fost prea puțini să recunoască, așa cum spune Samurai în bucata cu același nume. E bine să crezi în spirit, în reverie, în planuri mărețe, în cărți, în călătorii, e bine să crezi că oamenii îți vor votul sau nota de încredere doar așa că le place lor de omenia ta. Nu, doar au profitat de ea și tu ai acum nevoie să găsești altceva pentru a supraviețui. Dar se spune că românul e inventiv și e învățat de mic să îndure. Oare așa să fie?

De ce a fost mereu vorba de bani? A fost pentru că lumea vrea să facă mai mulți bani în timp ce se asigură că alții nu mai fac și în timp ce evită cu toată puterea să vorbească despre asta. E totul despre filme, cărți, muzică, televiziune, spectacole de teatru, festivaluri de muzică și de film, e totul despre blog-meet-uri, e totul despre socializare, despre facebook și reclamele sale, despre ieșirea de sâmbătă seara de la bar cu băieții/fetele, despre recreere, despre cum să gătim cu spor și cum să belim ochii la cireașa de pe tort. Ceea ce am scris acum este o falsitate la costum.

Nu, nu este despre nimic din ceea ce an enumerat eu. Este vorba despre bani. Bani murdari, bani curați, bani să fie , că de restul se ocupă ei ca și până acum.

Nu, nu e despre un film, e despre încasările lui și despre bugetul pe care l-a avut. Nu, nu este despre o carte, este despre costurile unei cărți și despre cât de mult ea nu se vinde. Nu, nu este despre socializare pe facebook, este despre câți utilizatori poate livra facebook unui brand care alege să fie reprezentat în acest fel. Și lista poate continua. Dar…

Se zice că cei care se gândesc cum să facă bani eșuează tocmai pentru că nu pun nevoile și dorințele clientului pe primul plan. Sau eșuează pentru că implică multe crezuri și dorințe care nu au legătură cu banii? Mâine, poate, vă spun despre Partidul Tinerilor din România, o chestie mișto, un partid care va fi oricum doar că depinde de noi dacă va schimba ceva. Mi-a prezentat inițiativa asta un prieten, sună pozitiv, de pierdut nu avem ce, doar de câștigat. Salve

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s