Plătește costul pentru produs

Bună seara. Știu că fiecare dintre noi ne dorim ziare de calitate, oameni de calitate care să le scrie, ne dorim să se discute despre media în termeni de analiză comparativă, în termeni de analiză a formatelor, a costurilor de producție și a oamenilor care mai au încă șansa de a face televiziune sau ziaristică la standardul cu care aceste două tipologii mediatice au fost lansate și implementate în conștiința de consum a utilizatorului moderat de informație.

Știu că fiecare dintre noi ne dorim foarte intens ca programele oferite să nu ne sfideze cu o așa mare autoritate inteligența. Știu că ne dorim să aflăm secrete de făcut bani online de pe un blog gratis iar dacă vreți să vă convingeți că am dreptate, îl puteți întreba, cu discreție, pe marele maestru de ceremonii 2.0 Google Adwords, iar el va fi prompt ca o mașină de spălat într-o sâmbăta după prânz. Dar nu e despre asta. Revin,

Știu că fiecare dintre noi ne dorim să citim conținut de calitate pe bloguri, să citim reclame atât de bine scrise încât să nu mai ții cont că e reclama și textul sau imaginea care rezultă în urma lecturii sale să te amprenteze într-un mod inimaginabil și pentru acest argument perfect valid să revii de fiecare dată la produsul din segmentul media pe care l-am supus observației contextuale. Lista este lungă, dar altceva contează cu adevărat.

Noi nu suntem dispuși să plătim un preț corect pentru asta. Nu e vorba că nu suntem dispuși să plătim în plus pentru un factor mediatic complet, dar nu putem  plăti deloc niciun tip de produs. Deloc. Și. atunci, cum să ai neobrăzarea să pretinzi că meriți un alt tip de produs decât produsul pentru care, în aparență, nu plătești, produsul care este identic un un Linux primit cu un calculator. Programul este atât de valoros, cu atât mai mult dacă este vorba de o legătură directă cu piață vizibilă sau invizibilă de media, cu cât are un preț mai mare sau mai mic, sau măcar are un preț.

Tu ești dispus să plătești un preț pentru un altfel de conținut? Îți permiți să plătești un astfel de cost?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s