6 perechi la zece lei

Bună seara. E un pic mai dificil de acum. dar, ciudat, pentru că nu ştiu unde naiba consum şi mă consum. Ies de la metrou, pe soare, din părţi se strigă 6 perechi la zece lei, negre, de sezon. Eu pornesc spre zi, mai ciudat este că noaptea întreagă mi-am făcut-o zi cu jumătate de normă şi cu un singur angajat, tot eu. Ce trist e să ai culoarea mea, 6 perechi la zece lei, ca un răsărit de care ţi l-ai dorit dar pe care nu-l trăieşti.

A, da, am o întrebare, ideea este chiar atât de simplă, trebuie să-mi răspundeţi pentru că vă ştiu pe persoană fizică, adică ştiu cine trebuie să-mi răspundă şi cine îmi va răspunde ca un bonus. Deci, cum e să ai o idee cum că poţi face un lucru şi să fie a treia zi în care constaţi cât te praf eşti, zi după zi, oră după oră, NU după NU, uite cum au trecut trei zile din mine, a da, şi trei nopţi dar pe ele nu le mai pun la socoteală. M-am gândit la asta, 6 la zece lei, oare nu cumva este o parte mai aproape de mine decât orice altă caracterizare. Da, mâine vine cartea. Nu mai simt nimic, realitatea asta mi-a luat orice urmă de a spera la sau în ceva. Vă mulţumesc.

2 gânduri despre &8222;6 perechi la zece lei&8221;

  1. A, pe la magazinul Cocor, o proastă striga șase-perechi-la-o-sută-de-lei și mi s-a părut ridicol de scump.Pentru șosete.
    Partea la care trebuie răspuns, însă, e aia cu …și să fie a treia zi în care constați cât de praf ești, zi după zi, oră după oră, nu după nu.
    Mă confrunt cu problema. Zi după zi. Oră după oră. NU după NU.
    Și mă gândesc să bag asta la normalitate, să cer remiză și, dac-o fi să reiau jocul, văd eu, atunci. Un fel de șah.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s