Când aștepți un mail

Bună ziua. Scurt așa, că altfel e mai greu acum. Când aștepți un mail, te uiți ca dobitocul de două ori într-un minut și mailul nu vine niciodată. Dar te gândești că poate te uiți prea mult și în vremea asta, da, ați ghicit, te uiți tot la blestematul de mail și mai un refresh, mai un fresh, mai un refresh.

Și uite așa se duc minutele-n vânt precum crezul că mâine ar putea fi altceva. Te mai întreabă cineva de ce sunt atâtea mașini în bucurești și la el în buzunar nu se găsește nici măcar de un litru de benzină. Dar ai și tu, de fapt, aceeași problemă, numai că ți-e atât de lehamite de gustul ei într-un pahar cu sec încât te ascunzi după un mail. Nu, n-a ajuns încă.

Ai gândit că mai faci câte ceva pe lângă casă, mai aranjezi un pat, mai pui lucruri în ordinea lor, mai dai un praf cu încheietura mâinii la o parte, mai pui un cartof să se ardă, poate vine și mailul. Nu, doar cartofii s-au ars până acum, doar ei sunt gata, doar ei au venit. E cazul s-o șterg, începe o zi de luni, nu am nimic de care să mă agăț, nimic de la care să aștept ceva. Am o persoană care este acolo. Am un mail care nu vine. Cu bine

Reclame

2 gânduri despre &8222;Când aștepți un mail&8221;

  1. „Ai gândit că mai faci câte ceva pe lângă casă, mai aranjezi un pat, mai pui lucruri în ordinea lor, mai dai un praf cu încheietura mâinii la o parte, mai pui un cartof să se ardă, poate vine și mailul. ”

    Hai, că am zâmbit, trebuie să vină şi mail-ul. 🙄

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s