Justiţia lui Tolontan pe bază de trafic

Bună ziua. Timpul bate cu bâta, aşa că am de făcut o frază simplă. Justiţiarul Tolontan, jurnalist sportiv, de altfel, care nu face asta, pentru că, da, are aomeni şi are un blog de dus în spate, a descopreit minunea cum că marele autor Copos a plagiat o carte sau mai multe dintre cele 5 cărţi pe care, aparent, le-ar fi scris.

Dar ştirea nu este asta, ci este aceea cum că domnul Tolontan face ce face numai ca să fie la capătul centrărilor. Adică chiar dacă nu înscrie, el trebuie să dea cu capul. Eu nu am înţeles niciodată care este, de fapt, ceea ce trebuie să facă omul asta. Ştiu că e administrator la societatea care produce bani, în timp ce Gsp-ul nu prea. Mai ştiu şi că în perioada asta, deh, urmează Paştele şi trebuie să mai pună omul pe masă bucate mai alese, nu mai merg afilierile pe blog şi că e posibil să sune de la Opel sau de la Carrefour şi să spună că domnul Tolontan nu prea mai are vizitatori.

O, Doamne, cum ar fi să fie una ca asta. Vă daţi seama ce s-ar întâmpla. Aşa, că, da, poate din acest unghi să cauţi să te dai descoperitor de minuni artificiale e un picuţ justificat. Repet, ca să nu căutaţi degeaba, nu contează dacă Copos a făcut sau nu, deşi e cam al naiba de sigur că a plagiat fără obraz, contează că el, domnul jurnalist, face un fel de jurnalism bazat pe trafic pe blog. Nu e vorba de mai mult de atât. Poate e vorba de câteva invitaţii la televizoarele cu ştiri la pupitrul de comentariu. Altceva nimic. SPOR în toate.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Justiţia lui Tolontan pe bază de trafic&8221;

    • firmele la care afiseaza reclame. in plus, chiar el, a fost cel mai vizibil blogger in acest inceput de an , cu un viewrship de mai mult de 3 milioane de insi. realizati ce spun eu aici?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s