Doamne ce semăn cu tata

Bună dimineața. Am încercat să dorm, dar nu știu ce dracu s-a întâmplat, așa că am să vă povestesc câteva gânduri. Ia să începem repede așa, ca să nu mă prindă somnul, deși nu e încă panică. Prima dată m-am gândit că o tastatură fără fir cu multe butoane, funcții și comenzi m-ar putea ajuta să scriu mai repede. Mereu am crezut că scriu mult prea încet și câteodată mai dă și gândul asta în mine, crede că-s de piatră. Dar e cam scumpă și asta.

Apoi m-am gândit că aș putea să-mi fac chestia cu firma de transport, că am un prieten și știu să muncesc și știu să am site și blog și să pun mereu cuvinte cheie din Google ca să fie găsită și afacerica mea. Și în plus, oricum fac asta. Da, ar trebui să dorm. Am cafea o cafea slabă și mică pe ziua de ieri. Mi-e frică să pornesc la drum. Dacă mă împrumut prea tare, apoi ce mai mă fac. Firește că orice idee de afacere ostă bani și aici nu e ca în filme să obțin vreo finanțare de la Uniunea Europeană. Da, n-aș merita, poate, dar nici alți nu au meritat și acum și-au rezolvat viața.

doamne ce semăn cu tataEu cu tata ne vorbim rar. E un pic ciudat. Nu, nu e rău. Suntem ok. Mă gândeam acum la o fază dintr-un serial A gifted man în care era vorba de simț, miros și de cum să îți dai seama cum cineva e în tine. Prin faza asta asta mi-am dat seama că eu cu tata suntem la fel dar niciunul nu va recunoaște asta, amândoi ne gândim mult doar că nu ne prea sunăm, ne pasă cu adevărat unul cu altul, știu eu asta, dar ținem în noi, nu căutăm să vorbim, nu ne-am închis odată cu un moment, așa a fost mereu. O să merg acasă și vreau să-i MULȚUMESC. Va înțelege sigur. Sper că ați înțeles și dumneavoastră. Mulțumesc.

Sursă imagine: deveghepatriei.wordpress.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s