Când n-ai trafic, faci scandal

cand n-ai trafic, faci scandalBună să vă fie seara. Am revenit la asta. Ce bine îmi pare că a scăzut pe traficul pe unele bloguri vecine și acum se ceartă ca vecinii printre gard pe o bucată de pământ. Și dacă pământ nu ai, e bun și traficul. Și ca să fii sigur că se împământenește cu stâlp de beton la capul articolului, îi pui și câteva linkuri contextuale. Și ca să fii sigur că toții sătenii se uită la ceartă voastră, implici și preotul și profesorul, fiecare cu câte un aliat ca să fie cearta-n online pe sute de vizualizări.

Aș fi scris altceva în loc de sute de vizualizări, dar, de azi, sunt bine și nu pot face concesii sub nicio formă. Iar pentru a ilustra penibilitatea nici că se poate. Acum e posibil să fiu luat și eu la rost pentru o virgulă sau ceva neconcordanțe în discursul de acum, dar șansele sunt prea mici, așa că printr-un risc am mai trecut eu.

Și dacă articolul plus linkurile de pe celelalte rețele de socializare plus aplauzele unor aplaudaci pe forumuri de seo gratuite nu mai sunt de ajuns ca traficul să crească și ca ofertele de la companii de top să vină valuri-valuri, căci nu e ca și cum nu ar fi nevoie de ele din moment ce ele sunt modul de viață al blogului și al bloggerului, atunci e cazul să intre fiecare la fiecare, manual, cu click și comment la un loc ca oamenii să vadă ce a spus X după un comentariu și ce a replicat fix acolo Y. Da, aceste sunt lucruri reale, lucruri care se întâmplă pe lângă noi. Și tot noi suntem acuzați, indirect și indirect, că  scriem un articol pe lună care promovează ceva. Wow-wow-wow.

Voiam să vă spun de zona de confort, de cartea unei tipe care te învață cum să ai succes ca femeie și de felul cum face ea marketing agresiv pentru a vinde cartea asta, plus bonusurile pe care, chipurile, le primește cumpărătorul, adică nu-știu-ce rețete minune de a-și organiza viața și de a avea succes, toate cu plecare de faptul că e nevoie să ieși din zona de confort. Eu nu cred că există zona de confort. E un pretext care deschide multe căi pe a face bani. Atât. Cu bine

4 gânduri despre &8222;Când n-ai trafic, faci scandal&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s