My my mind-A gifted man song

Cum naiba să faci o așa bună melodie și clip și să treacă trei ani și ea să fie văzută de 6.000 de ori. Și apoi vine Rihnana și face la la la și a luat 600000 de vizualizări pe Youtube. Așa că acum mă gândesc să îi spun și lui Youtube să se ducă dracu acasă de tot, cu tot cu politica lui preferențială, zic că e o televiziune de la noi ce ți-o aduce la o emisiune pe Ruby și ți se duce dracu de tot lumina și nici măcar nu mai ai putere să te duci la bec.

Lume, ești bolnavă. La naiba, ești mai bolnavă ca mine și nu te mai faci bine. Vă rog eu să ascultați melodia aceea, că este de bine, de foarte bine. Este dintr-un serial mai frumos ca 90% din cele de acum, cu briz-brizuri, cu fete mascate pe față și îmbrăcate pe jumătate. Un serial fain despre care eu am mai scris. Acum este despre cum o muzică bună este omplet ignorată ca să vină nu-știu-ce cântăcioasă să ceară și să ia. Ovații, premii bani.

Deci, cum e muzica pe care v-am propus-o?

5 gânduri despre &8222;My my mind-A gifted man song&8221;

  1. Foarte chill melodia. Videoclipul este fain, cu substrat destul de gros. Nu toti o vor intelege din prima. Mai rar asemenea melodii. Iti intra foarte repede in suflet si in minte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s