Raed Arafat ne ia de proști

Nu mai am așa de multe cuvinte, nici mâinile nu mai trag cu mine, e totul oarecum pe mute, dar, cu toate astea, nu pot să nu vă întreb care este părerea dumnevoastră cu privire la declarația în care nu ne spune nimic a lui Raed Arafat. El, practic, ne-a dat cu limba română în cap, ne-a dat în cap până ce n-am mai văzut bine, ca nație, ca identitate ce se tot scurge, ne-a umilit pe banii noștri și pe timpul nostru. Pentru că a putut, pentru că atâta putere i-am dat pentru că toată lumea i se închină, pentru că nu căutăm informații acolo unde evidențele nu se pupă ca două femei ieșite dintr-un club pe banii părinților. Eu v-am rugat mereu cu o intensitate remarcabilă să gândiți. Despre mine pot spune atât: eu nu am nevoie de părerile nimănui, niciodată. Eu gândesc pentru mine. Nu spun nimănui ce să gândească, spun doar care sunt elementele pe care trebuie să nu le scape din vedere

Eu vă întreb așa: DE CE?

Am scris un material numit Mic Tratat de Manipulate Raed Arafat pe care sper să-l găsiți interesant și la care să vă raportați atunci când emiteți judecăți cu argumentare. Vă mulțumesc super mult. Noapte liniștită!

13 gânduri despre &8222;Raed Arafat ne ia de proști&8221;

 1. Nici unul dintre noi n-a fost acolo să ştie cum a fost şi ce a fost.
  Eu zic că ar trebui să ne facă mai mare vâlvă pentru toți oamenii pe care omul acesta i-a salvat, prin Smurd.
  A judeca e foarte uşor.
  Vreau să specific că nu apăr pe nimeni şi nici nu am o admirație profundă față de omul acesta.
  Eu sunt absolut convinsă că oamenii aceia au făcut tot ceea ce au putut pentru doamna aceea, având resursele care le-au avut.
  Eu cred cu tărie că nu ne dăm seama în ce manieră ne manipulează televiziunea,discreditând totul în jurul ei, ca şi când doar media ar fi demnă de încredere. În sistemul sanitar nu mai credem, în învățământ nici aşa, să nu mai zic de justiție şi de biserică. Dar să credem în mass-media… de ce? Pentru că ne vinde gogoşi şi perverteşte adevărul? Şi o spun din experiența recentă a cuiva apropiat, nu doar de dragul spusului.
  E uşor să venim cu probleme. E mai greu să fim oameni cu soluții. Pentru mine, Arafat asta e: un om cu o soluție.
  Şi tot din experiență îți spun că într-o situație de urgență nu ai cum să vezi imaginea de ansamblu. Aia o vezi abia după. Din păcate, uneori e prea târziu.

   • Pentru distrus nici nu îți trebuie mai mult de 30 de secunde. Mai greu este sa construieşti.
    Şi de ce nu am vorbi de presă? A jucat şi joacă rolul principal în această poveste. Sau ai crezut că e chiar vorba despre sărmana doamnă? Permite-mi să mă îndoiesc.
    Nu putem acuza, atâta vreme cât am stat în fața tv-ului şi noi n-am făcut nimic pentru doamna aceea. Măcar alții s-au străduit.
    După război,mulți viteji se arată.

   • normal că e vorba de presă, doar în contextul în care în zilele astea se pregărește ceva nasol de tot pentru noi de care aflăm doar atunci când ne lovește de ne sună apa-n cap

 2. nu am urmarit cazul , dar intamplarea face ca sa-i cunosc parcursul Dlui Arafat de cand a venit in tara si a terminat medicina la tg mures++ ce a facut pt SMURD, ETC….chiar nu merita sa l judecam , sa l etichetam pt acest caz…sa ai o seara minunata…

 3. Raed n-are nicio legătură cu povestea asta. Poate cu niște Servicii dar, acum, nu e subiectul în propoziție. Subietul e cum se izmenește presa pe o femeie simplă. care spăla paliere de bloc, și s-a aruncat de pe blocul pe care îl spăla.
  Eu cred că toate discuțțile din subsidiar sunt tributare filmelor americane cu NEGOCIATORI, Mai cred că, atunci când un om alege să nu mai fie, chiar dacă până ieri dădea cu mopul, trebuie respectat în alegerea lui.

  • știu că de cel care dă cu mopul nu are nimeni nevoie. știu că și de femeia asta nu are nimeni nevoie. dar totuși parcă e prea mult. știu că presa avea acum nevoie de acest subiect pentru a nu fi atacat populismul grotesc prin care guvernul a făcut chestii bune(alocații si tva). dacă nu are el, atunci de ce iese în față?

 4. Zici în „Micul Tratat…” că omu vine cu scuze manipulatoare şi spune că nu s-a reuşit negocierea. De parcă fiecare dintre noi, specialist pe domeniul său, reuşeşte mereu şi 100% să-i convingă pe toţi cu spusele sale. De ce nu poţi să accepţi că chiar nu mai era nimic de făcut în cazul ăsta?

  • de ce când trebuie să fie ajutați oamenii de sistem nu se poate? de ce când omul face ceva sistemului, chiar dacă ceva mic micuț, este găsit și pedepsit atât de dur?
   de ce sunt atât de mult profesioniști în anturajul echipelor speciale doar pe hârtie, la sf de lună și când este un caz, se ridică din umeri. Știu că ipoteza în care ar avea conștiință pică pe loc, așa că mai întreb ce îi reține?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s