2 pumni

Sportul nu există decât în măsură în care oamenii fac bani din el. Un actor din sport e scos în afară după ce nu mai produce pentru cei care l-au băgat în joc. Îți spui asta când te plimbi de nebun și decizi că nu are rost să mai scrii despre o tâmpită de finală Europa League. Cine profită de asta, oricum nu scrie. Și de ce să scriem, noi, și mulți și proști și pasionați? Că să ne citească 2 pumni de oameni. Cred că suntem într-o eroare. Îmi place că oamenii se văd altfel când nu te uiți direct la ei.

Am luat cele două pastile de seară. Toate rotițele din cap se rotesc ca dracu, toate posibilitățile s-au îmbătat ca dracu și au fost scoase de pe listă. V-am zis despre oameni nu?  Oricum e greu să ai două bloguri, oricum sunt zile când n-aș scrie nici măcar de un cent, de ce să o fac? N-am nimic de spus. Și dacă scriu e la fel de degeaba. Sper că nu mai credeți că cineva scrie pentru el.

Al doilea pumn e pe seară. Un dialog din romanul du-te dracu de mine. Seara e cumplită. Are cele mai mari pene de lumină. Nici să vă mai întreb ceva nu mai pot…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s