Am 25 de ani și sunt poet

N-am spus asta niciodată. O spun acum când nu mai am nicio șansă. Am 25 de ani și sunt poet. Am 25 de ani, iubesc oameni care nu mă iubesc, nu pot uita uita direct la ei, îmi e rușine să-i întreb ce mai fac pentru că sunt sărac.

Sunt atât de sărac încât e greu să trăiesc. În același timp sunt atât de sărac încât nu-mi permit să mor. Și noi, ca familie, sau ca idee de familie suntem atât de săraci încât nu ne permitem să murim. Nici eu , nici mama, nici tata, nici bunica. Și cred că sărăcia e chestia care te face să nu-ți mai dorești.

Acest mic textuleț este inspirat după un al text al lui Leonard Ancuța numit Am 40 de ani și sunt poet și respectă principiile pe care a fost scris articolul-mamă.

Reclame

7 gânduri despre &8222;Am 25 de ani și sunt poet&8221;

  • mulțumesc. o să mai scriu asta.
   eu am cateva teme pe care le arăt.
   una dintre ele este si aceea de a nu scrie pe gratis. deocandata, insa, sunt la asta: am 25 de ani si sunt poet

 1. Ești de invidiat, Radule, când zici ”am dooșcinci de ani si sunt poet”. Eu am 55, și habar n-am ce sunt. Doar mă lupt în context, să fiu ceva. Și sunt zilnic ceva, pentru mulți oameni, și nimic pentru mine, dar nu încerc să mă definesc în timp și spațiu, că risc să pierd controlul și să naufragiez în depresie diagnosticată.
  Apropo, acum 4 zile mi s-a infirmat autodiagnosticarea – depresie – la specialist. Știi ce m-a întrebat ăla? Care e treaba ta? Am ezitat, Zice: Vezi? Asta e treaba ta, deocamdată: să știi exact care e treaba ta.
  Am plătit consilierea. Și nu-mi pare rău.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s