Costel Gâlcă de la Steaua

costel galca de la steaua

Acesta ar putea fi oricând un articol de opinie de pe Gsp. Oricum acolo nu mai poți citi despre sport de prea multă vreme, pentru că, dacă la începutul exploziei de online era la GSP cu Nouă ne pasă de Sport. Poate prea mult, acum este cu nouă NU ne mai pasă deloc de Sport, ne pasă, însă, să punem cât mai multe advertoriale pe site și pictograme active cu partenerii noștri ca să recuperăm traficul pe care l-am pierdut.Nu le mai pasă. Iertare, m-am întins.

Costel Gâlcă de la Steaua. Se pregătește să vină pe bancă Mirel Rădoi la Steaua. Cu toată dragostea, orice poate fi, antrenor încă nu este. Și norocul Stelei este la egalitate acum, după ce fusese pe minus la episodul cu bulgarii. Mirel Rădoi nu este antrenor la fel cum Țucudean nu este atacant. Este doar un moft pe care îl face patron pentru că Steaua este al lui și pentru că cei din jur nu au putere să ia la anul campionatul. Privind la rece, Steaua poate lua campionatul cu orice antrenor ar veni. S-a mai demonstrat asta. Desigur, nici ceilalți nu cred că pot face altceva decât să se uita la titlul 27 al Stelei. 

Costel Gâlcă și-a creat un avantaj pe care tot el l-a pierdut. Avantajul mare de 13 puncte avans a fost scos cu Coste Gâlcă antrenor principal la Steaua. Era, pe cale logică, dreptul lui de a-l pierde atât timp cât, în cele din urmă, ar fi scos-o la capăt. Și a scos-o. Steaua are două trofee, va avea trei din trei trofee, practic tot ce se poate în campionatul României. Ca performanțe din acest punct de vedere, matematic, dacă îmi este permis, este peste Laurențiu Reghecampf. Scurt și la obiect.

Nu poți da un antrenor afară care are trei trofee. NU. Nu poți da un antrenor care are trei trofee decât dacă te numești Gigi Becali și vrei să-ți faci un moft. E adevărat că mofturile lui Gigi Becali i-au adus bani. Poate doar moftul numit Dayro Moreno sau moftul Janos Szekely să-l fi costat ceva pe patronul mofturos. Și ar mai fi ceva mofturi dar nu sunt așa de importante. În schimb, în linii mari, toate mofturile sale i-au adus bani.

Este important de urmărit mâine seară, nu meciul, ci probabil demiterea la televizor. Desigur, Gigi Becali ne-a spus că s-a schimbat. Dacă ar fi făcut-o, nu-l amenința cu demiterea pe omul care îi va aduce, în total, 20 de milioane de euro. Reamintesc că evoluția ascendentă a lui Varela s-a concretizat în acest campionat în care Costel Gâlcă l-a antrenat și l-a pus responsabil, în proporție de 65-70%%, din punct de vedere al intervențiilor decisive, pe fază defensivă pe numitul Fernando Varela. Da, exact, cel de pe urma căruia așteaptă Becali acum nu mai puțin de 8 milioane de euro. Și, firește, că le va lua. Deci să dai afară un antrenor care îți aduce peste 25 de milioane de euro?

7 gânduri despre &8222;Costel Gâlcă de la Steaua&8221;

 1. 1 greseala in titlu.
  2 . Avantajul a fost facut prin faptul ca a avut cei mai buni jucatori din liga 1 , nu datorita strategiilor . Nu cunosc vreo strategie aplicata in premiera de galca.
  3 sa nu uitam de cele 20 mil de euro lasate bulgarilor de acelasi galca …

  • da, nu stiu de ce am scris asa la titlu. hmmm
   2. nu cred ca a avut un loc asa de bun. si au jjucat mai slab, mult mai slab. toti au facut asta.
   3. la milioanele acelea nu s de acord. ca mai erau si jucatorii pe acolo și a ras moti de ei. cred ca si acum rade. bravo lui.
   4 nu s fan galca. delocccccccc. dar intre galca si radio, e clar ca galca. eu stiu ca reghe a schimbat fata echipei. normal ca pe el l-as vrea. dar becali asta i-a luat si 800 000 de euro cand a plecat. radoi ca antrenor la targoviste, la steaua nici atat. a, ca e pe baza rudenie ca peste tot. si mai ales ca ma astept sa l vad pe pedrazzini pe banca, imi piere pofta de tot

 2. pariorii ( nu toti, e adevarat ) au cistigat bani frumosi la sfirsitul asta de campionat cu asa si steaua.
  asta-i de fapt tot ce conteaza ( adevarat tot pentru unii! )

  • clar ca e tot ce conteaza. de ce ai urmari ceva si ai intelege un fenomen (adica a-l anticipa) daca din el nu-ți ies bani. e o mizerie sa te uiti degeaba, e in fond, timp pierdut. oamenii rașionali nu pierd timp decat daca scot bani punct
   multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s