Bună, poți face ceva pentru mine?

Da, da. Despre asta a fost vorba. Faci o chestie importanta și ar putea prin asta să profite și alții, atunci da, e cu Bună, poți face ceva pentru mine? Nu poți să ajuți cu nimic, absolut nici naiba nu mai zice: hai să văd ce mai zice ala, că poate o să mai am nevoie de prostu dracu. Neah, nu, neah. Și oamenii ăștia sunt moi și, deși știu asta, când vor fi rugați să ajute, doar vor spune NU dar vor face DA, pentru că ei sunt proști și maleabili, chiar dacă, repet, știu ce cred ceilalți.

-Bună, poți face ceva pentru mine? este acum o căsuță goală când te gândești de ce nu te mai cunosc acei câțiva oameni care iți scriau, care te salutau și îți vorbeau politicos. Știai și atunci că sunt falși, acum o simți. Oricum e mai grav decât să o vezi. A simți pe piele e ca și cum cineva te-ar pica cu ceară.

sau

Înainte de a spune: Bună, poți face ceva pentru mine, mai era și un ce mai faci, cum a fost ieri, ce ai văzut, ce crezi de chestia asta, de ce crezi despre ce zice aici X, ai vrea să mergi într-un nu-știu-ce loc, chiar dacă nu mergeai niciodată. Apoi venea Bună, poți face ceva pentru mine ca o ciocolată caldă la sânul iernii pe conturul căreia îți încălzeai trupul.

Da, acum, nu mai poți face nimic pentru nimeni. Mailurile sunt goale, căsuțele de chat de la facebook sunt goale, mesajele de pe telefonul sunt goale. Uite, e clar, acum de ce mai crezi în oameni?

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;Bună, poți face ceva pentru mine?&8221;

  1. Păi… nu știu dacă are așa de mare importanță goliciunea căsuțelor de corespondență.
    Dar asta, ”ca o ciocolată caldă la sânul iernii”, eu cred că e așa de bună, de neașteptată, de interesantă, de vie, că poți să stai de vorbă o vreme cu ea. Adică poți să schimbi peste trei ”corespondențe” cu fata veselă și nu poți să-i acorzi nițică atenție acestei Metafore?

    • o planuisem inca de cand am pus titlul. era acolo, astepta sa ia starul.
      cum adica sa stau de vorba cu ea? sa mi para bine ca am scris-o sau ar trebui sa ma faca sa ma simt bine, cumva?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s