Pasiunea e pe bani

Adevărul este că dacă nu faci bani, nu contează cum, fix lucrul acesta îți va mânca pasiunea pentru pasiuni. Și o va face conștient de parcă ai fi un bolnav operat pe viu ca să vezi toate tăieturile, toate organele pe care ți le scot afară din tine, toate operațiile pe care i le fac fiecărui organ în parte, toate cusăturile pe care le fac apoi.

Da, pasiunea e pe bani pentru că nu poți să o practici altfel și, firește, moare în mâinile tale și de atunci nimic nu va mai fi la fel, nicio față, niciun lucru nu te va mai bucura, nicio faptă, niciun gol marcat, niciun gol din tine. Asta din urmă e chiar  chiar mai adâncă decât tot ce face Chevron-ul în America de Sud. Nu vă sfătuiesc în priviți în astfel de goluri.

Voiam să spun că începi să te dezumanizezi, să renunți la tot, să nu vrei, începi să vezi cât de mare îți e vina când nu ai bani pentru pasiunile proprii. Aici am spus mereu adevărul, de asta mereu vor veni postări de genul acesta. Mulțumesc

Anunțuri

8 gânduri despre &8222;Pasiunea e pe bani&8221;

  1. ce zici tu mai sus intra in categoria – trist dar adevarat.
    deci banii sau mai egzact lipsa lor, ne mananca sufletul…
    mai ca-mi vine sa plang, ca stiu ce zici.

  2. eu zic ca trebuie sa-ti domolesti pasiunile in functie de ceea ce iti ofera imprejurarile 😀 cateodata eu lasam deoparte anumite lucruri care-mi plac pentru ca asa necesita in momentul respectiv.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s