Ultima curva e cea mai grijulie mamă

Așa era pe vremea când eram naivi nativi. O inimă de copil cuore. Șansele de zero pentru noi de acum, pentru noi care privim pe sub un geam, la o poză cu una care o ține pe o vedetă de carton într-o minciună de imagine cu mesajul că ea, vedeta, e omul acela special. Dacă i-am tăia cu lama imaginea aia din carton, ar mai fi specială? Oricum merge la fel la wc, nu cred că e atât de specială, dacă n-am fi noi, ca nație, îngrozitor de proști.

Ultima curvă e cea mai grijulie mamă este expresia mea pentru iluzie și pentru că de un timp dau lucrurilor adevăratul lor nume, nu puteam să mă feresc de asta. Ultima curvă e cea mai grijulie mamă poate fi și pentru fetele care au devenit femei și care n-au pretins vreodată dragoste de la nimeni și, totuși, în cea mai speriată tăcere, au găsit câte unu care nu ar fi meritat nimic și s-au gândit să-i ofere dragoste.

E pentru lumea aia formată din analfabeți deștepți și proști de olimpiadă de chimie. E pentru lumea aia unită din romanele tinerilor de acum. Și, Doamne, cât de bune sunt unele ca scriitură și ca mod de operare pe literă deschisă. Ce-mi place să intru direct în corpul literei, acolo fac cele mai bune lucruri din prostie. toate sunt din prostie, chiar și textul ăsta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s