Ai nevoie de omul din tine

E greu să mai poți fără să faci o pauză. Doar că pauzele sunt un consumator mai mare. Aseară am văzut două pahare și o sticlă de alcol rafinat și o tipă care închidea seara într-un licoare de facebook cu iubitul întins pe pat. Ca să treci peste asta ai nevoie ca vineri seara să ieși să alergi și să te poți opri dacă simți că nu mai poți. De ce? Așa fără motiv, doar pentru că vrei.

Ai nevoie ca în fiecare zi de sâmbătă să pui o masă mare în camera, să inviți patru prieteni foarte buni, poate singuri pe care îi ai, și pe care ești mereu sigur sau de care nu te temi să spui ceva, pentru că ei sunt acolo și nu te judecă, ci îți explică la modul: uite ce știu eu despre asta și de ce cred că e așa și doar dacă vrei poți să iei contact cu ea. E libertate. Să stai la o masă în colțuri perfect egale și să muști cu calm din răbdare la fel cum mușcă acum stresul din tine. Nici el nu se grăbește nicăieri, e suficient să se hrănească doar din tine, apa din corpul tău e bogată, e hrănitoare și în gura lui se vede mereu urme de sânge proaspăt.

Ai nevoie ca duminica să dormi și să închizi tot. Să pui o pătură în geam și să lași un pahar din amintirea sâmbetei recente să stea plin. De ce? Doar ca să te poți uita la el, să zâmbești, să bagi cornu-n plapumă și te prefaci un copil și nimeni să nu se întrebe de ce.

Nici nu știți câtă nevoie aveam de textul asta care, practic, s-a scris singur în timp ce eu mă ascund de soare la masa din foișor unde laptopul încă mai prinde semnalul wireless. Încă puțin și ieșeam din lumea virtuală.

Reclame

5 gânduri despre &8222;Ai nevoie de omul din tine&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s