Cine a scris biblia

Dacă v-ați întrebat cine a scris biblia și care este, de fapt, adevărata sa formă, vă spun că astăzi am aflat și eu. Și pentru că e bine să împarți. Firește, cu moderație. Biblia a scris-o Eftimie. Da, Eftimie a scris astăzi biblia de la pupitru de glumițe TNR. Știam că e nevoie de un loc special pentru a scrie o asemenea grozăvie. Toți prietenii mei sau foarte mulți dintre prietenii pe care îi urmăream fără să-mi doresc neapărat asta l-au descoperit pe Eftimie, scriitorul Bibliei.

L-au pus toți pe wall-ul de facebook, l-au lipit cu o dulceață amăruie. Am dat și eu din mâini fix pe locul în care scria Nu vreau să văd asta pe facebook, doar că erau deja prea mulți convinși că el a scris biblia și prea multe postări cu semnătura lui circulă și probabil o vor mai face câteva zile deja pe tot Internetul. E în regulă să mai scrii din când în când o pagină din biblie, dar să o scrii pe toată într-un singur articol, mi se pare cu adevărat uimitor.

Da, unii bloggeri mușcă din social media, cum mușcam noi când eram mici din pâinea coaptă pe vatră de la brutăria comunală. Poate se mai trezește careva. Poate, poate

6 gânduri despre &8222;Cine a scris biblia&8221;

    • postarea cu tariceanu si cu romanii care au facut ceva pana la 27 de ani. pe care tot netul a luat o ca pe o biblie.
      e adevarat ca am luat-o dar nu la acest subiect

      • 🙂
        Ooof! Aia cu ce mare și tare era Stefan cel Mare la 27?
        Bine, dacă te-ai uitat si peste comentarii, cititorii lui mai echilibrează adevărul. Care e undeva la mijloc…
        Tre sa plec la Prăvălie, că altfel mă întindeam la vorbă.

      • eu mi am vazut aproape 100 de prieteni care i-au dat share ca era prea bun. si am dat si eu sa nu mai vad nimicuta dar degeaba, tot mai rasareau. si chiar ma gandeam ca dupa ziua lui aia buna, le baga un advertorial ddin ala penal. dupa postul ala, le-a bagat chiar doua advertoriale (asta ca sa nu o mai credem pe aia cu times new roman cititori publicitate si alte cacaturi)

  1. Citesc atât de rar TNR, că nu-mi permit o opinie. Dacă-mi permit una, e un draft de opinie: ferește-te de oamenii care n-au îndoieli, chiar dacă au umor.
    Poate e un bun exercițiu de manipulare, pe sub zâmbet.
    Dar nu trebuia subliniat.

    • pai nu am nicio legătură cu așa ceva, nici n-aș vrea vreodată pt că ar trebui să îmi dau pumni și am deja 999 de motive pt care îmi dau, n-au nevoie de inca unul.
      in afara de umor, pe sub zambet, aia sunt de o rautate rar intalnita si cu ea prostesc pe fata sute de mii de oameni in fiecare luna. si aveam indoieli ca unii au inteligenta. e cazul sa trec la alte indoieli

Lasă un comentariu