Să gândim ca oamenii

Dacă statul are bani de la impozitele și taxele pe care le plătesc contribuabilii și un infractor prejudiciază statul cu o sumă de bani stabilită de judecătorul de caz, de ce banii pe care trebuie să îi dea înapoi cel găsit vinovat de o astfel de faptă, se duc către stat, cel care am stabilit mai sus că nu are, de fapt bani, și nu către cetățenii care au adus bani la stat prin taxe și impozite ???

Am venit la dumnevoastră cu această idee și sper să reacționați la ea. Mi-ar plăcea să gândim cu toții. Vă mulțumesc

9 gânduri despre &8222;Să gândim ca oamenii&8221;

  1. O explicatie ar fi ca nu poti impartii acei bani recuperati la cetatenii tarii pentru ca este pierdere de timp si resurse iar suma cuvenita fiecarui individ poate fi infima.
    Banii care ajung la stat, adica taxele si impozitele, raman acolo pentru ca statul are un rol de administrare si trebuie sa actioneze spre binele cetatenilor sai.

  2. si mai am o intrebare pentru tine: cum imparti acei bani la cetateni? pentru ca in mod egal nu suna prea corect. nu toti cetatenii contribuie cu sume egale si durata de timp poate fi mai lunga sau mai scurta.
    gandeste-te putin la chestia asta si ai sa vezi ca intrebarea ta are un raspuns foarte complicat si greu de pus in practica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s