Oamenii vor să muncească

Am postat ceva pe facebook indignat de discuția cum că va trebui să aducem forță de muncă de afară. Mi se pare ipocrit să spui așa ceva, mi se pare că nu ne cunoaștem țara și nu avem bunul simț să apelăm la ai noștri. Pe scurt, mi se pare o discuție falsă inițiată de un ziar care nu plătește taxe de mult timp și acum, ghici ce, caută studenți la FJSC să îi plătească cu flori de măr. Ce părere aveți despre mesajul meu?

Hai că suntem chiar tâmpiți.
Adică avem nevoie de forță de muncă din alte țări când la noi, o țară care plânge după dezvoltare, lucrează doar 1 din 2 români. Și nu vrem să-i pregătim pe ai noștri, trebuie să luăm din alte țări pentru că pe ai noștri i-am izgonit în alte țări pe posturi de fierari și constructori sub cerul liber.
Și discuția cum că peste 2-3 ani vom rămâne fără forță de muncă poate fi doar a oamenilor care trăiesc doar cu numele în țara asta.

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Oamenii vor să muncească&8221;

  1. sa stii ca o parte din afirmatii pot fi adevarate, cel putin in Oradea sunt multe locuri de munca neocupate (in jur de 1000) iar investitiile cresc in continuare…nu stiu care e statistica, cati oamnei muncesc sau cati ar putea munci dar periodic sunt locuri de munca neocupate…

    • la chestii astea intram in notiuni de genul: populatie activa ocupata, pop activa disponibila(in max 2 saptamani) și populatie inactiva disponibila, chestiile astea le incurca si insse-ul. dar zau ca nu vreau despre ele. orice vorbim, dar astea s batai de cap, la dracu vorbim si de romania irlanda daca vrei decat de haosul si, implicit, minciunile si manipularea groteasca din treaba cu categoriile de populatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s