Dacă ești umil, tipa va șterge cu tine pe jos

Pentru că am pornit la drum cu exprimarea tipa în loc de fată sau femeie, nu are niciun motiv să ne întoarcem acum. Bună dimineața. M-am gândit ce să facem ca să îi intrăm în voie unei tipe. Elimin din start argumentele bazate pe flori, ieșit la film, frumusețe exterioară și interioară și rugămințile subtile. Acestea din urmă sunt calea sigură spre o ignorare totală.

De ce? Pentru că fix așa îi veți garanta tipei că sunteți sub piciorul ei. Și sunteți sau, dacă vreți, suntem sub papucul ei. Și va șterge cu noi pe jos. Pentru că i-am arătat că poate și nimic nu îi va face plăcere mai mare decât să ne vadă că ne zbatem sub piciorul său ca o insectă vinovată de atâtea bătălii pierdute. Este vorba, firește, de bătăliile argumentelor.

Deci, ce (ne) facem? Să ne luăm să comentăm la ce postează, ne vom lua repede block pe motiv de insistență. Să ne luăm la complimentat poze, nu merge nici asta, căci e un gest de copil de școală generală. Bine, e valabil și pentru cei cu k-uri de liceu, cu mintea de ciclu primar. Altfel, cu toată dragostea pentru BAC-ul care vine. Dacă întrebi o tipă direct dacă vrea o relație cu tine, pe lângă faptul că este o idee proastă cu prestanță, te va vorbi la toate prietenele ei și, mai ales, în toate status-urile de pe facebook. Dacă e așa, ai dat de dracu și de toți cei șapte frați pitici ai săi.

Și e posibil să mai spună și că nu te-a învățat mămica ta, ce și cum trebuie vorbit cu o fată care gândește. Apropo de asta, e clar pentru toată lumea că fiecare tipă spune despre inteligența ei că este vie ca o plantă de pe balcon pe care tocmai fuge să o răcorească pentru prima dată în ultima lună. O parte dintre tipe gândesc, o altă parte cred că gândesc și ultima parte nici nu au nevoie să știe cum se exprimă cu adevărat treaba asta. Să nu creadă cineva că am jignit prin aceste rânduri. Nu jignesc absolut pe nimeni. Vă respect și vă mulțumesc. daca esti umil, tipa va sterge cu tine pe jos

Dar, totuși, cum îți prezinți intențiile bune și sincere față de o tipă? Știm deja că dacă ale tale intenții nu ar fi fost nici bune, nici sincere, deja ai fi cucerit-o pe tipă și nici tu și nici ea nu v-ați fi dat seama cum s-a produs asta. Și n-ați mai vorbi despre asta. Punct. Știu doar că dacă ești umil, tipa va șterge cu tine pe jos și va face asta într-un mod continuu și progresiv pentru că i se va părea distractiv și foarte plăcut și îi va plăcea să se afișeze cu poziția de control asupra ta. Sau măcar îi va pune un zâmbet în fiecare dimineață.

Și e important ca ea să-și înceapă mereu ziua cât mai bine pentru că altfel ți-o va strica și pe a ta când vei încerca să o ajuți sau să îi servești drept suport. Pentru că nu te poți retrage când are probleme, va da, după ce se termină problemele, cu fața ta de pământ și te va judeca pentru că nu ai fost ceea ce trebuie. Nici nu contează dacă este așa nu. N-a contat niciodată. Dar tu, în umilința ta continuă și desăvârșită, vei fi de vină. Obișnuiește-te cu asta. Îți va fi o stare familiară dimpreună cu berea din bucătărie.

Oricum ai voie doar o bere, asta ca să nu te pună cumva necuratul să te agiți la bere și să mai vrei să ieși să iei alta. Când se întâmplă asta, vei fi suspectat că te duci să bei cu prietenii sau să faci orice chestie de-a ta doar ca să o lași singură. Chiar dacă, în casă, ea te lăsa pe tine singur fără ca măcar să se chinuie să găsească un motiv. Dar tu ești umil. Și chiar dacă ești cu ea de ceva vreme, de fapt e ca un job din ziua de azi: o chestie total nesigură. Ș în situația asta trebuie să te gândești neîncetat cum să faci să îi intri în voie. Chiar, cum să faci ?

Anunțuri

12 gânduri despre &8222;Dacă ești umil, tipa va șterge cu tine pe jos&8221;

 1. Cum să faci? Caută altă tipă. Deși ieși cu ea de o vreme, stai cu ea în casă, nu ești ținta ei finală, e ceva de moment, ea e în căutare. Ea e în căutare, ea nu a găsit tipul. :(:(:):)

 2. Îmi cer scuze că mă repet, dar e doar vina ta pentru că vrei o tipă. Tipă NU EGAL fată/femeie. Tipă e doar una din mulțimea de azi şi, zău!, dacă te înteleg de ce ai vrea aşa ceva. Eu zic să te reorientezi. Există fete de bună credință. N-are niciun sens să te complici cu o tipă care, orice ai face, oricum va şterge cu tine pe jos.

  • care este diferența?
   acest articol este scris la modul general, nu eu caut tipă sau femeie, de fapt știu că asta, în sine, o o dovadă de sinucidere.
   dar diferența cred că este mai mult decât buna credință

 3. Exista fete/femei de buna credinta, si ele sunt fie singure, fie isi aleg barbati idioti, posesivi si agresivi/violenti. „Tipele” aleg umili blegi. That’s how the world goes, sadly.

 4. Eu nu cred ca exista retete pentru atitudinea pe care un barbat sau tip 🙂 ar trebui sa o aiba ca sa aiba succes la fete/tipe (eu zic ca e tot aia tipa cu fata si femeie). Si nu cred ca ar trebui sa inveti pe de rost un set de reguli de comportament, ci sa faci asa cum simti tu in relatiile cu fiecare fata, chiar daca uneori ai impresia ca sterge pe jos cu tine. Desi daca s-ar intampla asta, ”sa sterga pe jos” , e semn clar ca relatia nu merge cum ar trebui , ca sentimentele ei de pretuire fata de tine nu sunt cum ar trebui si sa reflectezi daca asta iti doresti pe mai departe sau nu. Lucrurile sunt simple, daca sentimentele de simpatie, prietenie ori dragoste sunt reciproce, atunci cu sinceritate trebuie spus si aratat tot ce simt, fara prefacatorii si teatru jucat de catre ambele parti. O atitudine pozitiva si mai sigura pe tine, ar fi mai placuta. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s