Remediu pentru zile proaste

Bună ziua. Dacă ai o zi proastă cu diplomă, o zi în care nu ai ieșit din pijamale, o zi în care te-ai ținut strâns legat de prietenul bun-patul-, o zi în care lumina n-a ajuns la tine, tehnologia este pe pauză, o zi în care nu se petrece nimic și vezi, pe viu, în imaginație, oamenii cum vânează sâmbăta pentru a se lua de mici, bere, grătare și muzică de petrecere, atunci trebuie neapărat, cu toată dragostea, să intri pe un site de recrutare sau să intrați pe al dumneavoastră mail, acolo unde aveți mailuri cu diferite oferte pe care site-urile de recrutare, în minunăția lor, vi le trimit.

Dacă aveți o zi și mai proastă de atât, adică dacă este aproape cinci după amiaza și sunteți complet siguri că nu vă veți ridica din pat pentru că dincolo de asta nu e chiar nimic și că ziua asta de vineri, această zână neagră cu coasă în loc de magica baghetă a speriatului pre-adolescentin, este chiar fucked up, vă recomand să intrați pe grupuri de facebook unde se postează anunțuri cu locuri de muncă. 

Bă, și la chestia asta chiar mă revolt, adică mult dintre ele au legătură directă cu zona de social-media, aia care nu mai are finanțare și aia care mereu este insolventă și care nu poate plăti salariile și din care oamenii plecă după trei luni fără să încaseze niciun ban și tot din care, la un interval regulat, apar aceleași joburi, aceleași metode de lucru, fără contracte, fără fiscalitate, mai pe scurt, despre care unii repetă mecanic pentru cei care nu vor să vadă naiba blestematul de adevăr cum că locurile astea sunt fake-uri ordinare, la fel ca a noastră țară. Sper să nu mi se mai spună iar că am ceva cu țara asta, când eu doar spun ce e. Dar nimeni nu dă impresia că ia în seamă.

P.S. Cine are nevoie de un articol cu SEO on-page când are cititori pe wordpress? Apreciez total răbdarea dumnevoastră prin care câștig eu timp să depășesc tot ce merge ca dracu pentru mine. O zi cu pace în inimile dumneavoastră.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s