Angajez vânzătoare la colț

angajez vânzătoare la colțPentru că nu mai pot astăzi să scriu despre ce aveam în cap pe motiv de gol în inimă și-n minte, schițez doar niște idei pe care sper cu moderație că le veți comenta dumnevoastră.

Reclama de la Ted 2 mi se pare ofensatoare pentru orice om cu minte și, pe alocuri, căcăcioasă. La propriu și la figurat.

Un om care părea că ascultă manele într-o mașina care părea că dispune de ele asculta de fapt Celine Dion și Andreea Bocelli. Asta vă spun din văzute, nu din citite sau auzite.

Am văzut prea multe persoane care preferă să se îmbrace cu haine contrafăcute doar ca să se vadă mare firma pe tricou și pe pantaloni în loc să cumpere ceva haine așezate, fără firma lu pește prăjit și să arate mai a oameni și, în special, să poarte hainele alea ca oamenii, nu ca manechinele de plastic în spațiul public. Parcă toți vor să fie originali, pe sistem, dar seamănă de zici că și le-au luat de la aceeași tarabă. Sau chiar așa să fie? 

Ca să câștigi la pariuri ai nevoie de patru prieteni. Gândește-te că dacă fiecare dintre voi ați urmări un singur sport sau un singur campionat și ați reuși prin asta să aduceți un singur eveniment sigur, cu o cotă, între 1.20-1.40 în fiecare zi, nu-i așa că lucrurile ar fi mult mai simple și ar avea un sens.

Ați observat și dumnevoastră că, în București, la aproape fiecare colț de stradă se află un magazinaș de orice, mai mic sau mai mare, cu bon sau fără bon , care caută neîncetat vânzătoare. Da, știu, tot tânără eventual fără obligații. Doamne că multe astfel de magazinașe am văzut astăzi circulând, relativ, puțin pe stradă. Dar și din autobuz se pot vedea foarte foarte ușor. Acum știu că nebunia afurisitului de ANAF i-a făcut pe patroni să taie din salariile angajaților (am un prieten implicat direct în asta, deci, știu ce spun), dar parcă prea multe anunțuri de angajare vânzătoare pe metru pătrat.

Când am notat asta eram în mișcare, cu alte trebi pe cap, dar atunci m-am gândit la explicația lui Emil cum că un blogger se gândește mereu la subiecte și eventual, le notează, în timp ce un om cu blog, așa cum zic eu că sunt, știu cu nu fac blogging, nu s-ar gândi mereu la subiecte. Ce ziceți despre asta?

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Angajez vânzătoare la colț&8221;

    • imaginea e bună, e perfectă pentru faptul că ăia nu vor găsi vânzătoare pentru că videochatul e ok da nimeni nu îl recunoaște (am respect mare pt cele care o fac) de aia mereu caută, e bine, sunt perseverenți

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s