Reclama prin interviuri

Da, o metodă de a face reclamă despre care, cu greu, se poate spune că face fix asta este metoda interviului cu o persoană din care aflăm, pe lângă cât este ea de pasionată de frumos, de creativitate, de animale și, în general, de tot ce este bun și pur pe lumea asta, cât de minunată este afacerea pe care o are sau festivalul pe care îl face sau evenimentul de artă.

Desigur că unii dintre noi se vor întreba: Cine este persoana asta și de ce ar trebui să luăm lumină de la ea? N-ar trebui să luăm dar mulți pun botul pentru că nu le-a spus nimeni că trebuie să aibă suspiciuni înainte de a avea certitudini și înainte de crede balivernele dintr-o revistă sau, mai nou, de pe un blog. Adică e mai puțin suspicios să faci un interviu în care o persoană să le vorbească cititorilor despre cum îți conduce ea, persoana, afacerea mirobolantă și, eventual, cât de urât și cât de greu a fost la început. Apoi, la final, e musai să spună și cifrele alea astronomice pe care frumoasa lui companie, eventual, de vânzări sau de forță de muncă, le are în fiecare an.

Și aplaudacii vor spune: Domnule, ce persoană minunată (vezi cazul interviului unui blogger cu Bucurenciul, un om care pur și simplu face mii de euro doar pentru că apare pe o scenă). A, încă ceva: Dumneavoastră plătiți firmele de recrutare în cazul în care sunteți angajați printr-o asemenea firmă. Toate bune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s