Nu ne asumăm riscuri

NU, NU, NU ne asumăm riscuri. Preferam pe safe mode și ne roade și ne doare și ne închide ca pe o rană închisă de vânt și întărită de nepăsare. Chestia e că ne pasă dar avem orgolii, avem comunista situația că avem un program, că avem de respectat doar ce au alții de gând pentru noi. Doar că, pentru numele oricărei entități vreți Dumneavoastră, este vorba de noi.

Bună dimineața. Am văzut un film mediocru, foarte bine scris, un scenariu fără briz-brizuri, autentic, bun de tot, În așteptare se chema el și nenorocitu mi-a scos o lacrimă la final. De ce? Pentru că nu știu de ce așteptăm și când vom fi terminat cu așteptarea, deja suntem bătrâni și nu ne mai crede nimeni în stare să luăm în piept adrenalina.Dar noi nu vom băga la cap pentru că ne e frică și suntem și un pic comozi și credem că tot ceea ce nu cunoaștem e un animal de pradă cu colții ca economia noastră. De fapt, singurele animale care mușcă suntem și va fi fost demult târziu când mă voi lua în serios.

Ce credeți?  

4 gânduri despre &8222;Nu ne asumăm riscuri&8221;

  1. la filmul Standby te referi?
    ‘va fi fost demult târziu când mă voi lua în serios.’ – io nu am inteles niciodata viitorul asta. posibil ca e cel mai perfect dintre timpurile in care iei adrenalina in piept.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s