Numerele sunt pentru schimbare

Deci dacă noi suntem fragili și ne luăm mereu un timp, care nu poate fi determinat, pentru a ne adapta mediului în care am fost puși ce operează la rândul său multiple schimbări menite să schimbe tiparele de comportament și modul de a interacționa în mod frontal, nu cumva schimbarea pornește din punctul zero și cu fiecare acțiune, gest, reacție, motiv, stare, dorință, regret, capacitate, incapacitate, abilitate, nereușită mai facem câte un pas și, pentru ca numărătoarea să fie exactă de fiecare dată, s-au inventat numerele și, mai exact, cronologia.

Deci, în amatorism, numerele sunt consecințe ale transformărilor și faptul că nu mai știm de unde am plecat este dovedit tocmai fiindcă cel mai mare număr nu poate fi știut cu exactitate și că toate prostiile de grădiniță cu privire la plus infinit și, respectiv, minus infinit au perfidul motiv de a ne face să scoatem din context tocmai acțiunea care duce la acest gând.

Și, în felul acesta, ne îndepărtăm, treptat, calculat, punctual, gradual, întotdeauna cu unu, niciodată altfel, ceea ce înseamnă că evoluăm și că ni se ia doar modul în care o facem pentru a vedea doar scopul din final și a nu ne uita la consecința fiecărei acțiuni, a fiecărui gest sau a fiecărei dorințe ș.a.m.d.

Deci, acum e chiar simplu. Nimeni nu mai știe ce a devenit pentru că nu și-a urmărit schimbarea gradul, cu unu. Mai degrabă s-a trezit într-un mediu care i-a pus întrebări și pe care l-a crezut autentic doar pentru că n-a știut cum să îi răspundă. Omul nu cunoaște capabilitățile sale pentru că n-a folosit numerologia.

Seems legit nu? Oricum, este bine să îmi pun întrebări. Reacții găsim?

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Numerele sunt pentru schimbare&8221;

  1. Uite ceva despre numere. Acest articol are 4 paragrafe, pe ultimul prefer sa nu-l pun la socoteala. Primele 3 paragrafe contin de fapt tot atatea fraze, deci 3. Ele au asa, in ordine: 90 de cuvinte, apoi 65 de cuvinte apoi 55 de cuvinte. Eu vad acum deja un anumit profil, vad o semnificatie, vad o functie liniara, vad o panta lina pe care aluneca semnele la vale.Urmeaza paragraful cel mai important, format din 4 propozitii si care are in total 56 de cuvinte. Deja, daca il impartim pe 56 la 4, il obtinem pe 14. Pai daca dupa 55 urmeaza 14, este clar ca avem de a face cu o prabusire abrupta. Buf!, asta vad in fata ochilor.

    Nu e mai creativ sa sucim putin cuvintele din titlu asa: „Formular cerere schimbare numere inmatriculare – persoane fizice”? si sa incepem sa completam campurile libere, cu robinetul imaginatiei deschis pana la refuz?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s