14 gânduri despre &8222;Monitorizare presă&8221;

  • Pun la cale să-mi zici ce trebuie să fac de fapt. Că am un test pe monitorizare mâine la mediafax și nu știu încotro s-o apuc și nici nu mai vreau să clachez și am nevoie mare să fac asta bine

   • Depinde ce anume trebuie sa monitorizezi: o stire anume, articol, etc. eu am facut pentru jazz in the parc si a trebuit sa monitorizez ce s-a scris despre ei. dadeam pe google search, in excel scriam titlul ziarului sau blogger sau, ma rog, cine scria articlul, apoi titlul articolului (daca avea si banner, video, foto), data aparitiei, nr de vizualizari. Eu mai faceam si un print screen, dar nu cred ca e musai. por la treaba!

  • mâine o să primesc un test. nu știu cum va arăta. probabil va fi vorba de un raport de monitorizare pe care va trebui s-ăl fac. știu, habar nu am.
   nici nu știu ce caut acolo…

   • Stai aşa. Poate testul va însemna să monitorizezi timp de x zile site-ul lor. Altfel nu văd ce ai putea primi. Poate să vezi cât la sută au informaţii politice, cât social, cât extern, etc. Ai avut de făcut asta sau abia mâine vei afla ce e? Că dacă ţi-au dat ceva de făcut, numai arhiva te mai poate ajuta la ora asta.

   • nu, maine mi se va da. nu se monitorizeaza site-ul lor. se monitorizeaza toata pesa in general. e, oricum, vast, și e la noroc. adica depinde ce chestie imi va pica.

   • Păi mediafax are site, ai zis de ei, am crezut că de asta e vorba. Sigur, la modul general, mediafaxul e sursa multor articole. Mulţi iau ştiri de la ei. No, cum te ajutăm dacă nici tu nu ştii ce e de făcut?

   • credeam că e cineva care a făcut monitorizare. sta cu monitorizarea il are mediafaxul ca serviciu separat de site, unde ofera invormatii selectate, rezumate, celor care platesc abonament pentru asta. Eh, o sa vad eu maine. Aș fi vrut sa aflu ce ma asteapta, atat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s