O zi bolnavă ca nimeni alta

Astăzi a fost, pur și simplu, o zi bolnavă. Fără stare, fără mișcare, nimic nu s-a întâmplat, oribil, pe scurt. Cum a fost ziua dumnevoastră, asta că poate aveți ceva bun de spus ori poate amuzant, desigur, în cazul în care nu vă este lene de tasatare. Acum îmi vine în cap că peste niște ani sigur Sigurrrr va fi o boală numită lene de tastare și se va sărbători marțea, când plouă, marțea- o zi bolnavă ca nimeni alta. Aveam o idee de scris pe raduc.eu despre cum ar trebui să șeruim când ne place ceva pe bloguri, dar nu am avut stare să fac o pancartă și nici să o trag în poză.

Am încercat cu cartofi dulci, n-a mers, m-am atins, un pic, în ultimele zile de câte o țigărușcă, dar azi n-am putut nici asta, iar lucrul asta nu mi-a displăcut. Nu mi-a displăcut nici conversația lunguță de aseară care s-a petrecut pe nepusă masă, ceea ce nu prea s-a mai văzut de o vreme. Nu-mi displac nici diminutivele, le folosesc ca pe micuțe antonime pentru o zi bolnavă ca nimeni alta.

 

3 gânduri despre &8222;O zi bolnavă ca nimeni alta&8221;

  1. Nehotărât rău domnule azi!!! Și eu m-am bucurat de o zi în care sarcinile au avut de așteptat! Au fost primordiale picăturile de ploaie și fluturașii din capul meu. Ce job?! Parcă mâine nu-i timp. Ce, parcă-mi face firma statuie la sediu! 😂
    O seară liniștită să ai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s