Cum fac tinerii bani ?

Mă tot gândesc pe cine cunosc acești tineri încât au reușit să ia finanțarea aia? Adică cine sunt părinții lor, cine sunt unchii lor sau pe cine au șantajat și de unde are comisia pentru idei deștepte bani să dea așa, după bunul ei plac. Avem un clip aici. Vizionare plăcută. Deși, pe parcursul lui, veți simți frustrare. Și e posibil să nu recunoașteți asta.

 http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=61678454&section=5&video_section_id=

20 de gânduri despre &8222;Cum fac tinerii bani ?&8221;

  1. Stai liniștit, că nu e așa ușor și frumos cum pare.Finanțarea asta nu reprezintă „fonduri nerambursabile”. Sunt unii oameni cu bani din țară sau din străinătate care văd potențial în ideile unor tineri și se gândesc să investească în ele. De cele mai multe ori aceștia au cel puțin 50% din firmă, ceea ce înseamnă automat 50% din profit. Nu investesc ei doar așa, ca să se afle în treabă.

    • lasa i pe ei stiu de ei. ei sunt intruniti sub forma de fonduri de investitii, in fapt, vanatori de idei bune si ieftine, care actioneaza, cu precadere, in europa foarte saraca. de obiceii e vorba de austrieci, indieni si arabi.
      ma gandeam ca acum sunt bani din romania pe care ii dirijeaza unii dupa propria placere

  2. E dificil de luat finantare de la Uniunea Europeana. Am incercat si eu pentru un magazin online pe care l-am deschia in urma cu vreo 2-3 ani. Trebuie sa completezi un teanc de acte si dosare, daca ai noroc si fondurile nu s-au terminat iti trimit banii. Insa nu pe toti o data, ci in transe in functie de necesitatile inscrise in planul tau de afaceri. Tu trebuie sa vi cu o parte din bani, iar ei completeaza cu restul pana la suma de X euro. Mai mult decat atat, iti impun si anumite conditii pe care trebuie sa le respecti.

      • E extrem de usor atunci cand cineva iti deschide usa din spate si nu mai stai la coada pentru bani. Auzisem la un moment dat la televizor de un tip care chipurile a ramasa fara serviciul lui din domeniul vanzarilor si a imprumutat 8000 € pentru a face niste cursuri de manager de restaurant exotic in Anglia. S-a intors in tara si cica din restul din suma initiala a concesionat un lac si a inchiriat un spatiu in Mamaia si acum creste si vinde crabi si alte preparate din peste.
        Eu am vrut sa deschid un punct de lucru in zona statiei de metrou Aurel Vlaicu, dar acolo chiria pentru 80 mp este 1500 €.
        Mai mult decat atat el cica din primul an a obtinut profit si spera ca in cel mult un an jumate sa-si acopere pierderea.

      • Un centru xerox si de copiere. Locatia e intens circulata si nu mai e nimeni aici. Oarecum detineam monopolul pe zona asta. Pe langa asta, utilitatile pentru firme sunt de 2 ori mai scumpe decat pentru persoane fizice. Asa ca mai bine ma lipsesc. Nu sunt asa de multe cheltuieli la un magazin online comparativ cu cel fizic.

      • stiu zona, treceam pe langa ea. este buna. dar sunt firme in zona care au oricum copiatoare de toate neamurile. eu, daca aș deschide ceva, aș face-o doar pe zona de mâncare și servicii mici indispensabile.
        da, fiind de la tara, m-am gandit mereu sa iau bani pt 2 solare, dar nu îi cunosc pe oameni care trebuie si nici nu îi voi cunoaște

    • Ai mai mult INDATORIRI decit DREPTURI! Dar, treaba e ca cei care SE INFRUPTA -copios!!!- din ele ( din FONDURI) nu mai au NICIO indatorire, afar` de aceea ca..incaseaza banii si cam atit! Apoi, uită de ce i-au incasat! Și, O, Doamne, ce de zerouri!!! Si, oricum NU ORICINE ”are parte” de finantare europeană! Tre` sa fii baiat de baiat/ cu..GREUTATE!! ori…fată de fată ca sa fii în cărți!

  3. Omul (ui) cu ochelari: In zona metrou Aurel Vlaicu am vazut si vad (merg la Scoala de 4 ori/saptamina, cu metroul, pina la Vlaicu) zilnic o furgoneta din care cineva vinde cafea! Ambulant adica!!! Nu cunosc zona, deloc, dar sint sigura ca sint Njde magazinase care au aparate cu cafea prin zona si..totusi, individul acela are „AUTORIZATIE” sa vinda…ambulant!, cafea! Unii..”POATE!”, altii o iau in freza…Si unii si altii sintem fiii aceleiasi Patrii in care traim si care, PATRIE, ne ocupa tot ..timpul!

Lasă un comentariu