De ce nu visez???

Ma tot intreb de ceva vreme de ce nu visez? Dar fiindca am cautat raspunsul le intrebarea asta prea mult, cred ca am inceput sa ii privesc pe cei care o fac cu scepticism si oarecare neincredere. Adica stiu ca se intampla si ca poate sa-ti indulceasca cateodata odihna, dar daca nu exista inseamna ca trebuie sa stii doar gustul de otrava. Nu se poate doar sa fie doar niste imagini care nu sunt dispuse sa ti se arate in anumite momente sau deloc. Sa fi pus atat de hotarat piciorul in pamantul din care este realizata realitatea, incat sa ii decodez doar ei mesajele, care oricum sunt mult mai simpul de decodat?! Dupa semnele si elemetele dupa care mi se ghideaza existenta, nu percep impuritati intre ele, si astfel ceea ce nu are legatura cu spatiul si timpul la care sunt raportat nu se poate intipari pe retina sub forma de element auxiliar?! Voi cauta sa ma pierd in timp, sa ii uit pentru cateva nopti dimensiunea, poate asa se va da la o parte si in locul lasat liber se vor intercala si forme ale imaginilor ireale. . .

7 gânduri despre &8222;De ce nu visez???&8221;

  1. visezi..si inca cum,..dar inca nu esti constient de visele tale…toti visam.dar taramul viselor din timpul somnului e inca un taram al misterului..insa usor usor …daca chiar vrei poti studia despre si te poti (re)descoperi singur..cred ca am fi extraodinar de surprinsi sa sesizam cum ne visam propira realitate si nu numai..;)

  2. Visele sunt reprezentări ale dorinţelor tale şi ale amintirilor plăcute sau mai puţin plăcute. Se nasc din adâncul minţii şi nu ştii unde poţi să ajungi prin visare… Imposibil să nu visezi! Creierul manifestă cinci sau şase vise în fiecare noapte. Probabil nu sunt suficient de importante ca să le ţii minte. Încearcă să asculţi orice tresărire de subconştient şi nu o să mai zici că nu visezi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s